Klanten vertellen

16 berichten, 2 pagina's 
04-07-2016
Geplaatst door: I4FgLVsgg8

XYskajdyum

I would say &#t8;02far2her” is actual physical distance. “How much farther until we get to the school?” and “further” is for more abstract things. “I can’t explain any further until my lawyer is present.”what do you think?

26-03-2015
Geplaatst door: Plouvier

onderhoud en apk vw eos

Vooraf goede uitleg en advies gekregen. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bedrag op de nota was nog lager dan prijsopgave wegens een meevaller! Serieuze zaak! Dank aan Rob en Kees voor de service.

19-03-2015
Geplaatst door: Joey Geijs

Mijn eerste auto voor de tweede keer apk gekeurd bij voordeelgarage. Zeer tevreden, voor een mooie prijs, een aanrader!

13-03-2015
Geplaatst door: Eric

Voor de 2e keer met de Volvo naar de voordeelgarage. Prima service. Leuk contact en een stuk goedkoper. Volgende keer zeker weer. Bijzondere dank aan Kees

07-02-2015
Geplaatst door: Juunpupe

tevreden klant

Netjes geholpen, duidelijke uitleg, schappelijke prijs. Goed gevoel!

06-02-2014
Geplaatst door: william

nieuwe banden

Nieuwe banden aan de auto laten liggen. goede service en je weet van tevoren wat je moet betalen. Nooit meer naar mijn eigen peugotdealer

13-01-2014
Geplaatst door: van Boven

Nooit meer naar de dealer!!!!!!!!!!

Jarenlang trouwe klant geweest bij de dealer waar ik m'n nieuwe Peugeot ook heb gekocht, geen beurtje overgeslagen. Maar was ik tevreden? Nee, maar ik ging toch elke keer weer naar de m'n dealer toe, dat was ik nou eenmaal gewend. Totdat ik een keer per toeval hier terecht kwam, wat een verschil!!!!!!!! Hier nemen ze wel de tijd om uit te leggen wat ze gedaan hebben en waarom ze dat zo gedaan hebben. Bovendien wordt het zo uitgelegd dat ik (een vrouw) het nog begrepen heb ook. En het leukste moet nog komen: Ik ben lang niet zoveel geld kwijt! Echt heel blij mee, spijt dat ik dat niet eerder heb geweten.

04-01-2014
Geplaatst door: Kippersluis

Inspectie/noodreparatie.

Via Google de garage gevonden. En via Facebook vrijdagavond, konden wij zaterdagochtend terecht voor een noodreparatie.
Toch wel een veilig idee als je nog 200km te gaan hebt naar huis.

Bedankt voor de snelle/praktische oplossing!

17-10-2013
Geplaatst door: J. de Vries

Grote beurt

Voor het eerst een andere garage geprobeerd met mijn Ford Ka. Netjes en correct geholpen. De prijs viel reuze mee voor een grote beurt, nog geen € 200,-.Aanrader!

20-09-2013
Geplaatst door: JP Ravia

Nieuwe banden

Nieuwe banden aangeschaft via internet. Voordeelgarage gebeld om ze eronder te laten zetten, geen probleem. Dezelfde dag nog aan de beurt. Goede ontvangst, bakje thee of koffie tijdens het wachten. Alles goed.